Veho M6 Mode är retro. Klassisk design från förr, men med det senaste inuti. En högtalare med inbyggt batteri som kopplas upp med Bluetooth till en smartphone, läsplatta, MP3-spelare eller vad som helst som skickar gamla låtar … nej, förlåt nya låtar … ehh… nej gamla låtar ska det nog vara. Eller..? Nej, det spelar nog ingen roll om det är nya eller gamla låtar. Skicka vilka låtar som helst med Bluetooth och Veho M6 spelar dem – högt!

I ett chassi av metall sitter den senaste tekniken för att spela upp favoritmusiken. Para enkelt ihop M6 på ett par sekunder och den är redo. M6 är designad i en klassisk stil med ett läderhandtag som ger den där extra känslan av att det inte handlar om något plastigt skräp. Läder och metall, alltså – en retrohögtalare med Bluetooth. Kanske en rejäl rocklåt skulle passa bra? Ljudet är övertygande och förvånar de flesta då den här lilla godingen släpper loss på volymen. Från diskant till mellanregister och bas – Veho M6 Mode är partyhögtalaren som utmanar.

retrohögtalare med Bluetooth

Veho M6 Mode har Bluetooth och Line In, mikrofon och inbyggt batteri

Men M6 kan mer än så. Inbyggt sitter en mikrofon som gör att den kan användas som en handsfree-enhet. Om det ringer så pratar och lyssnar man ”igenom” M6. Fiffigt och bekvämt. Det går dessutom att ansluta praktiskt taget vilken enhet som helst, även om den inte har Bluetooth. I kartongen ligger en helt vanlig 3,5 mm line in-kabel för att koppla in … ja, nästan vad som helst. M6 laddas lika enkelt som en smartphone, kamera eller andra produkter idag – koppla bara in den medföljande USB-kabeln så laddas det inbyggda batteriet och den är snart redo för 10 nya timmars party, minst.

Eller för att göra en lång historia kort: Retrohögtalare med Bluetooth – det är Veho M6 Mode, det.

Test: Veho M6 – 360 Bluetooth Speaker – Review