Mikrofonflagga

kr 200.00 Inkl. moms.

i lager

Enkelt monterad mikrofonflagga. Ger ett proffsigt intryck vid intervju.

Artikelnr: MF Kategori: Etikett:

Beskrivning

Mikrofonflagga är, i korthet, den lilla modul eller ”pryl” som sitter på en mikrofon vid exempelvis intervjuer. På engelska kallas den helt enkelt ”microphone flag” så det svenska ordet är en direktöversättning.

Mikrofonflagga – för en proffsig intervju

Om man genomför en intervju vill man förstås att det ska bli så bra som möjligt. Bra kamera, rätt ljussättning, ljud med dynamik etc. En dålig intervju ger ett dåligt intryck. Och som pricken över i vill man helst att det ska framgå i intervjun vilka det är som intervjuar, vilka som så att säga är avsändare. Det kan handla om en nyhetsbyrå, ett reportageteam, en blogg eller ett specifikt varumärke som ska exponeras.

Enkel montering

Det är oerhört enkelt att montera en mikrofonflagga på en mikrofon. Produkten består egentligen bara av två delar: Det yttre skalet och skumgummi på insidan. Det yttre skalet öppnas genom att man lyfter upp ett lock som sedan ”klickar” fast då det sätts tillbaka. Normalt behöver man dock inte lyfta av locket. Skumgummit på insidan gör att mikrofonflaggan hålls på plats utmed mikrofonen. Skulle man ha en mikrofon som är extremt smal kan man eventuellt behöva stoppa i lite extra skumgummi för att hålet i skumgummit ska bli något mindre. Då blir det lite trängre för mikrofonen och allt sitter bättre utan att glida. Oftast räcker det med att man bara skjuter ner mikrofonen så är det klart. Yttermåtten på den kvadratiska mikrofonflaggan är 7x7x5 cm där ytan med plats för logotyp är något mindre än 5×7 cm eftersom hörnet är lätt böjt. Hålet för mikrofon är cirka 3,5 cm brett.

 

Mikrofonflagga

Applicera en logotyp

Naturligtvis ska mikrofonflaggan ha en logotyp. Den snabbaste, enklaste och billigaste lösningen är ett klistermärke. Utan är slät, så det är mycket lätt att sätta dit ett klistermärke. Har man inte färdiga klistermärken får även bra att skriva ut en logotyp på självhäftande papper. Bäst resultat blir det om man skriver ut med en färglaserskrivare. Allra bäst blir det, rent grafiskt, om man skriver ut logotypen med en fotoskrivare som sätts på plats med dubbelhäftande tejp eller någon sorts lim.

 

Ytterligare information

Vikt N/A
Dimensioner N/A
Tillverkare

Olika

Färg

Svart, Vit

Form

Kvadratisk, Triangulär

Titel

Till toppen