Upplevelsecenter för film och foto! Idag öppnar Scandinavian Photo en ny butik i Stockholm, en butik som blir Nordens första upplevelsecenter för film och foto. Den nya butiken ligger mitt emot Centralstation i Stockholm, på Vasagatan 14.

Upplevelsecenter mitt i Stockholm

Idag slår Scandinavian Photo upp dörrarna till sin nya butik och mötesplats för bildintresserade på Vasagatan 14 mitt i centrala Stockholm. I lokalen på 865 kvadratmeter fördelat på två plan så inryms bland annat ett komplett sortiment inom foto och video, event- och kursyta, fotostudio för uthyrning, hyr- och serviceavdelning, printstudio och en worklounge, perfekt för den som vill arbeta några timmar i en inspirerande omgivning. Öppningen firas under fyra dagar fyllda med massa heta öppningserbjudanden samt föreläsningar och workshops av kända fotografer och kreatörer. Det kommer bli en öppning fylld med inspiration och nyheter för alla med intresse för bild och fotografering.

Raynox

Naturligtvis finns Raynox att köpa hos Scandinavian Photo. Raynox har sedan 1963 tillverkat kvalitetsoptik för fotografer och filmare och är kanske mest kända för de mycket populära makrolinserna, till exempel DCR-250 som är ett måste för den som fotograferar insekter, blommor och annat där man vill komma riktigt nära.