Plustek OpticPro A320L tar över där A320 slutar. Under flera år har den populära modellen A320 varit nummer 1. Nu får modellen en uppgradering i och med Plustek OpticPro A320L. I grund och botten är det i princip samma skanner – 48 bitars färgdjup, 1600 dpi äkta optisk upplösning och snabb som en drag racing-bil. Nog för att föregångaren A320 var snabb, men nu går det ännu snabbare. Och dessutom har energibehovet sänkts från 36 W till 30 W. Det betyder att det nu blir billigare att skanna stora bilder.

Plustek OpticPro A320L – ett självklart val för kvalitetsmedvetna

Med sin optiska upplösning på hela 1600 dpi ger Plustek OpticPro A320L högupplösta och detaljrika bilder. Inläsningen sker med 48 bitars färgdjup innan den slutliga bilden konverteras till 24 bitar (vid färginläsning). Det betyder att varje bildpunkt med bästa precision får en mer exakt färgangivelse och därmed reproducerar bildpunktens färg på bästa sätt. Den här kombinationen ger bilder med enormt hög upplösning och detaljer, kanske bättre än bilden som skannas in. Så vare sig det handlar om professionellt yrkesbruk eller för privata användare med höga krav så är A320L egentligen det enda valet – om man vill kvalitet, alltså.

Plustek OpticPro A320L

För PC, Mac och Linux

Ingen som jobbar professionellt med bild, grafik, foto eller repro skulle acceptera en skanner som bara fungerar på ett operativsystem. Naturligtvis kan man köra A320L på både Windows och Mac. Men man kan faktiskt köra den även i ett Linux-system. Men så är det ju en professionell skanner – en skanner för de med höga krav. I förpackningen ligger allt som behövs för att komma igång på en PC eller en Mac – drivrutiner, bundlad programvara, USB-kabel, AC-adapter och instruktioner på engelska. Linux-användare kan begära att få SDK från Plustek vid behov.

Tekniska data och mer info

Läs mer om plusteks flatbäddskannrar eller ladda ned ett produktblad i PDF-format:

Plustek flatbäddskannrar

Produktblad i PDF-format