Veho fortsätter sitt samarbete med den brittiska bröstcancerfonden. Sedan tidigare har hörlurarna Z-1 Pink och Smartstick sålts för att generera pengar till forskningen. Den 12 maj 2012 arrangerades en fotbollsmatch på St Mary´s Stadium i Southampton och inför premiären i Premier League 2014 sprang den tidigare fotbollsspelaren Francis Benali mellan alla fotbollsarenor i den högsta fotbollsligan för att uppmärksamma cancer.

Veho Pebble Pink - till förmån för Rosa Bandet

Veho Pebble Pink – till förmån för Bröstcancerfonden

Till förmån för Bröstcancerfonden

Nu lanseras Veho Pebble Pink, portabel energi till smartphone, kamera, navigator, spelkonsol, surfplatta och mycket, mycket mer. Målet med kampanjen är att samla in minst 25 000 brittiska pund till bröstcancerforskningen. För varje såld enhet går pengar till den brittiska bröstcancerfonden. Lumigraph AB  har sedan tidigare, på eget initiativ och efter överenskommelse med den svenska motsvarigheten, donerat pengar till Svenska Bröstcancerfonden (läs mer: Lyssna på musik och bekämpa bröstcancer!Diplom för bidrag till Bröstcancerfonden! ). Produkterna har sålts av återförsäljare över hela landet, men även av bland annat idrottsföreningar som därmed har genererat inkomster för ungdomsidrotten samtidigt som pengar har samlats in till bröstcancerforskningen (läs mer: Pengar till laget och Bröstcancerfonden! )

Veho är ett brittiskt företag och leverantör av konsumentelektronik som bland annat är huvudsponsor för Premier League-laget Southampton FC. Veho Pebble Pink lanseras i tid inför oktober månad, Rosa Bandets månad. Visa att du är en del av kampen till förmån för Bröstcancerfonden – köp Veho Pebble Pink. Produkterna finns bland annat hos Foto A-Bild: Veho Pebble Pink, Rosa, Veho Pebble Pink, Grå/Rosa.