kamera på uniformPerfekt för montering på uniform

Veho Muvi HD10 – kamera på uniform. Muvi HD10 är mer än bara en kamera. Den är en säkerhetsprodukt som dokumenterar händelser. Muvi HD används redan idag av säkerhetspersonal vid stora evenemang, av vaktstyrkor vid bevakning, av poliser som behöver dokumentera ingripanden och mycket mer. Med sin mycket goda bildkvalitet och den utmärkta ljudupptagningsförmågan i kombination med en vidvinkeloptik på 170 grader och ett uthålligt batteri är kameran ett ovärderligt redskap för personal som arbetar med säkerhet och övervakning.

Manchester United, Aston Villa, Manchester City, Chelsesa – totalt 11 Premier League-klubbar har utrustat sin egen säkerhetspersonal med Veho Muvi HD10 som används under matcher för att täcka de ytor där inte vanliga övervakningskameror ser. Genom en enkel och snabb manöver slås kameran på och ett eventuellt ingripande dokumenteras i högupplösning och med mycket bra ljud. Det kan betyda skillnaden vid ett efterföljande juridiskt förfarande. En kamera på uniform är med andra ord en bra lösning på ett problem.

[blockquote source=”Paul Owens – Deputy Safety Manager / Aston Villa Football Club” align=”left”]The MUVI HD Pro body worn cameras enable us to capture high quality on the ground crowd control footage, leading to convictions, that CCTV does not have the ability to capture. They offer a degree of protection to our staff and are to be tailor-made for football crowd control.[/blockquote]

 

 

 

 

kamera på uniformSom tillbehör till Veho Muvi HD10 finns flera olika möjligheter att montera kameran. Hållare för montering på styren, sugpropp för glasytor och mycket mer. Säkerhetspersonal använder Fast Klick Dock med en specialdesignad läderväska. Med kameran monterad på uniformen eller säkerhetsvästen går det snabbt att slå på den vid ett ingripande. Kameran kan även slås på med den medföljande fjärrkontrollen. Systemet med Fast Klick Dock är utarbetat i England och följer UK Standard och är därmed godkänt för bland annat brittiska poliser.

Naturligtvis är Muvi HD10 mer än en kamera för uniformerad personal. ett omfattande tillbehörsprogram avslöjar att HD10 fungerar lika bra i skidbacken, under dykning, på cykelstyret, vid fallskärmshoppning och mycket mer. Det är ju trots allt en kamera.