Veho ny huvudsponsor för Southampton FC!Veho, ett av marknadens snabbast växande varumärken för konsumentelektronik och produkter, blir ny huvudsponsor för Southampton FC. Southampton, eller “Saints” som de kallas av sina supportrar, spelar i Premier League, den högsta ligan i det brittiska seriesystemet. Säsongen 2013/2014 var en av de bästa på flera år för klubben, som slutade på en hedrande åttondeplats. Föreningen grundades 1885 som St. Mary’s Young Men’s Association F.C. och spelar sina hemmamatcher på St Mary’s Stadium.

Från den 1 juli 2014 blir Veho huvudsponsor för Southampton FC. Veho som grundades 2006 är ett varumärke Lumigraph AB sedan ett par år tillbaka distribuerar till svenska butiker. I sortimentet återfinns bland annat kameror, hörlurar, externa batterier, skal till smartphones, filmskannrar, digitala mikroskop och högtalare med Bluetooth-mottagning. Under flera år har Veho medverkat i kampanjer för att samla in pengar till bröstcancerforskning, bland annat genom försäljning av den populära hörluren Z-1 Pink. Företaget har även sponsrat lokal ungdomsidrott som exempelvis Veho Hockey Challenge.

Sedan tidigare är Veho leverantör av kameror till föreningar i Premier League. Elva föreningar i den brittiska högstaligan använder redan Veho muvi HD 10 för att dokumentera ingripanden med stökig publik. Den egna föreningens säkerhetspersonal bär kameran på sin uniform. Vid ett eventuellt ingripande startas kameran via fjärrkontroll och säkerhetspersonalen kan därmed obehindrat ingripa, samtidigt som ingripandet filmas i HD-kvalitet med 16 bits ljudupptagning. Veho:s kameror används även av polisen. Sortimentet är ständigt under utveckling och nya produkter kommer regelbundet från det innovativa företaget med sin hemmabas i samma stad som den anrika fotbollsföreningen. Bland annat finns den nya serien Casa som omfattar LED-teknik. Under 2016 planerar företaget att lansera en smartphone under eget varumärke.

Veho ny huvudsponsor för Southampton FC!

Sponsoravtalet sträcker sig över 2 år och omfattar bland annat företagets logotyp på matchtröjor. Läs mer: Veho announced Southampton FC main club and shirt sponsor  och Veho announced as new Main Club Sponsor