Här är bilder från Gavlerinken då Stanley Cup-pokalen gästade stan. Bilderna är inte editerade och de är stora, dvs högupplösta. Skrolla fram och klicka på din bild för att få upp den på skärmen.  Högerklicka sedan för att spara ned den i högsta upplösning.

Gavlerinken – Stanley Cup-pokalen, Christian Djoos och Nicklas Bäckström

Det är inte alla spelare som får äran att vinna NHL:s slutspel, Stanley Cup.  Några svenska spelare har gjort det förut, men den här gången är det två spelare med rötterna i Gävle – Christian Djoos och Nicklas Bäckström. Och det betyder att den åtråvärda pokalen fick besöka Gavlerinken lördagen den 11 augusti 2018. Och naturligtvis bars den in av dagens huvudpersoner inför publikens jubel. Brynäs IF som förstås stod som arrangör i sin egen ishall bjöd på en hedrande ceremoni varefter fansen fick chansen att bli fotograferade framför pokalen. Vid sidan av banan jobbade fotoskrivare från HiTi Digital för fullt för att försöka hinna med den stora uppslutningen.

Uppladdning av bilder

Notera att du har givit ditt medgivande till fotografering eftersom du frivilligt har ställt dig framför kameran. Inga personuppgifter utöver fotografiet har lagrats i någon databas.