Minox NVD 650

kr 4,700.00 Inkl. moms.

Nattkikare med funktion för inspelning av bild och film.

Artikelnr: 62426 Kategori: Taggar: ,

Beskrivning

Minox NVD 650 – nattkikare med inspelningsfunktion. 6x optisk zoom. Fotografier med 2590×1944 pixlars upplösning – video i HD-kvalitet 1280 x 720.

 

Minox NVD 650 – en vän i mörkret

Med 6x optisk förstoring, som kan ökas digitalt till 30x vid behov, ger den stora linsdiametern på 50mm höga ljusinsamlingsförmåga som resulterar i bra upplösning och bildstyrka. Om det existerande ljuset är otillräckligt i mörkret kan den inbyggda infraröda belysningen med ett intervall på upp till 350 meter aktiveras. En monteringsskena gör att du kan ansluta en extern infraröd spotlight för att öka synlighetsområdet ännu mer. Förutom observationer på natten, har NVD 650 även inspelningsfunktion av bilder med 5 megapixel upplösning eller HD-video. Bild och film lagras på ett micro SD-kort. Alltså: Observationer på natten kan nu dokumenteras snabbt och enkelt, och i hög kvalitet. Förutom nattlig användning för spel och vilda observationer, är Minox NVD 650 också utmärkt för säkerhetsapplikationer för att skydda personliga egenskaper på natten.

Principen med nattkikare

I korthet kan man säga: Det är aldrig 100% “tvärmörkt” utomhus på natten. Det finns alltid lite, även om det är svagt. Ljus kommer in via atmosfären, trots att solen kan vara på andra sidan jordklotet och det är mitt i vintern, den tid på året då det är som mörkast i Skandinavien. En nattkikare tar in det svaga ljuset som finns och förstärker det. Ljuset träffar en “vägg” som normalt är en fosforsensor som aktiveras med ström. Ljuset förstärks och går vidare till ögat via den bakre linsen. Bilden vi då ser är förvisso inte i färg, men det går i alla fall att se – mycket bättre än utan en kikare.

Videopresentation

Se en enkel presentation med illustrerande exempel.

 

What´s in the box – Minox NVD 650

Minox NVD 650

Vad som ligger i förpackningen.

I förpackningen ligger: Minox NVD 650, linslock, handlovsrem, USB-kabel, line-kabel, väska, linsputsduk samt engelsk manual.

Detaljerad information

Digital Night Vision device with recording function

Mer information

Tillverkare

Minox GmbH