Med HiTi P110S har man fotoskrivaren med sig dit man går. P110S är en portabel fotoskrivare som kan drivas på batteri eller vanlig nätanslutning. Kameran kopplas direkt till skrivaren som är redo att skriva ut bilderna omedelbart. Den dedikerade väskan är utformad för att enkelt kunna hängas över axeln. Det blir helt enkelt Studio on the go.

HiTi P110S har stöd för eFrame, en populär funktion vid evenemangsfoto, Event Photograpy. Man kan lägga in sin logotyp, en egendesignad ram, en annan bild, en text i önskat typsnitt eller vad som helst. Den här mallen, eFramen, ligger sedan i skrivarens minne och kan användas när man så önskar. Fotografiet skrivs då ut med den extra eFramen i kanten, i hörnet eller var man nu väljer att placera den. Kul och fiffig funktion vid speciella tillfällen.

Som tillbehör finns en väska som är helt anpassad för att användas med skrivaren. Väskan kan enkelt öppnas för att ge plats åt fotografierna som skrivs ut. Vanligt handtag och axelrem samt plats för extra fotopapper och batteri. Man kan även köpa till extra batteri för att säkra många utskrifter. Ett batteri räcker till ungefär ett paket fotopapper som säljs i 60-pack tillsammans med färgband för lika många utskrifter.

HiTi P110S kan även användas ansluten till en dator med Windows eller Mac. Med skrivaren följer program för att skapa eFrames och hantera utskrifter. Vill man så kan man använda P110S även för Pass/ID-foto eftersom skrivaren har stöd för de flesta format som används till pass eller id-handlingar. Man kan alltså säga att HiTi P110S är en vanlig fotoskrivare, en portabel fotostudio, en evenemangsskrivare och en Pass/ID-fotoskrivare.

P110SPB-110 batteri
P110SPB-110 batteri

Utskriftsmetod


Sublimering YMCO

Batterityp


Litium-jon

Upplösning


300 dpi

mAH


2600

Utskriftsstorlek


10x15 cm

Antal laddningar


ca 299

Skärm


2,5" TFT LCD

Utskrifter per laddning


ca 60

Utskriftshastighet


ca 63 sek

Mått


13,93 X 6,05 X 2,3 cm

Kortplats


CF Type I & II
SD
SDHC
MS
MS Pro
MMC
Micro Drive
USB Flash Drive

Vikt


290 gram

Ingång


USB 1.1 / 2.0

Pass/ID-foto


Ja

eFrame för Event Photography


Ja

Utskrift utan dator


Ja, direktansluten till kamera eller med minneskort

Utskrift med dator


Ja, via USB.
Win XP/ Vista och 7
Mac OS 10.2 och högre

Mått


10 x 18,5 x 25 cm

Vikt


2,2 Kg

Utskriftsmedia


60-pack 10x15 för fotografier och Pass/ID-foto
60-pack 10x15 klisteretiketter
Rengöringskit

Övrigt


Extra batteri finns som separat tillbehör
Dedikerad väska finns som separat tillbehör
Pass/ID-sax finns som separat tillbehör

Läs mer