HiTi X610 är inte bara en ny fotoskrivare från HiTi Digital Inc. Det är även världens snabbaste fotoskrivare! Det är knappt man tror det är sant, men den här monstermaskinen skriver alltså ut en bild på 10×15 cm på . . . . . 1,5 sekunder! Ja, det är sant – 1,5 sekunder. Det är helt enkelt världsrekord. Om man tycker att Top Fuel, dragracingbilarna på Tierp Arena, kör fort så är det alltså ingenting jämfört med superfotoskrivaren HiTi X610. Och därför är den också taggad i kategorin Tävling. Är det världsrekord så är det.

Inte bara världens snabbaste fotoskrivare

Nu är det förstås så, att HiTi X610 inte bara är världens snabbaste fotoskrivare. Den kan dessutom skriva ut panoramabilder. Ända upp till 56″ långa bilder. Det måste vara någon form av världsrekord, det också. Och vill man så kan man bland annat skriva ut bilder i storleken 15×20 cm. Och naturligtvis går HiTi X610 att koppla till orderstationerna HiTi Libra 220 och Mars 12.

HiTi fotoskrivare – högsta fotografiska kvalitet

HiTi Digital Inc. är fokuserade på att göra en sak, men göra det bra. Företaget är världsledande och de facto tillverkarna bakom flera andra varumärken på marknaden. Sublimeringstekniken i HiTis fotoskrivare ger äkta fotografisk kvalitet och bilderna är vattenresistenta och tål såväl smuts som fingeravtryck. Varje fotografi har ett skyddande lager, overcoating, som skyddar dem från yttre påverkan. HiTi Digital Inc. investerar regelbundet stora summor i produktutveckling och kan därför ligga i framkanten med den senaste tekniken. Och X610 är förstås inget undantag. Hur skulle man annars kunna sätta världsrekord med bara 1,5 sekunder för en utskrift av ett 10×15 cm fotografi? Hemligheten bakom rekordet? Det avslöjas i begreppet Tandem som används i produktbeskrivningen. Tandem är latin och lite förenklat, i kontexten, översättas till på längden eller i förlängningen. Så vad betyder det? Jo, att det sitter mer än ett färgband i X610…

Video