HiTi P750L är en helt ny fotoskrivare med WiFi som kan skriva ut bilder direkt från smartphone. P750L är en supersnabb fotoskrivare och den perfekta fotokiosken för butiker, evenemang och mycket mer. Välj tre olika storlekar på fotografier: 10×15, 13×18 eller 15×20 cm. P750L har stöd för både WiFi och NFC och kan således ta emot fotografier trådlöst, men det går lika bra att skriva ut bilder uppkopplad mot en dator. Drivrutiner finns för både PC och Mac.

Supersnabb fotoskrivare med olika storlekar

P750L kan skriva ut en bild i 10×15 cm på bara 9 sekunder i Standard Mode. Det är snabbast på marknaden. En 15×20 cm i Fine Mode är klar på bara 18 sekunder. Det här betyder att P750L är en storvolymsskrivare, mycket lämplig vid olika typer av evenemang, i butiker m m. Det går dessutom att ta emot bilder direkt från exempelvis en smartphone. Med gratisappen Pinbiz som finns för både Android och iOS kan bilder skickas trådlöst – med WiFi eller NFC (en mottagare – “Dongle” – behövs, säljs separat).

Äkta fotografier med högsta kvalitet

Sublimeringstekniken ger äkta färger, som de ska vara. På varje bildpunkt blandas rätt mängd färg. Det handlar med andra ord inte om att simulera en färg som ögat på betraktningsavstånd ska uppfatta som den rätta. Istället så skapas den rätta färgen genom att blanda rätt mängd av sekundära färger – Cyan, Magenta och Yellow (CMY) – för att skapa komplementsfärgen som bildpunkten ska ha. Fotografierna skrivs dessutom ut med en äkta bildpunktsupplösning som motsvarar mer än vad ögat kan uppfatta. Inte heller här handlar det alltså om någon simulerad detaljrikedom utan snarare om äkta. Utskriften avslutas med ett skyddande transparent lager, overcoating, som gör att fotografiet tål fingeravtryck, smuts, vatten och annat. Resultatet blir knivskarpa och detaljerade fotografier med korrekt färgåtergivning som tål tuff behandling.

HiTi P750L