Victoria VergaraVictoria Vergara är en fransk surfare och fotomodell, sponsrad av bland annat Veho och klädesmärket Roxy. Victoria reser världen runt för olika modelluppdrag och kombinerar fotograferandet med hennes stor passion – surfing. Redan som 4-åring i La Rochelle ställde sig Victoria på sin första surfingbräda och började trotsa havets krafter. Sedan var hon fast och idag missar hon aldrig chansen att ge sig ut på vågorna för att njuta av friheten på en surfingbräda.

Victoria Vergara – van vid prispallen

Victoria deltar i internationella surfingtävlingar över hela världen och bland hennes bästa resultat märks:

1:a – Reunion Island Championship 2011

2:a – French Longboard Championship 2011

1:a – Vans Festival Salinas 2011, 2012

2:a – French Longboard Championship 2012

Men hennes första vinst kom redan för flera år sedan då hon tog förstaplatsen i nyinstiftade tävlingen Cup of the Championship of New Caledonia. Därefter bar det iväg till Saint Leu, Reunion Island, och fortsatta äventyr på öppet vatten. En sammanfattande biografi om Victoria finns här.

 

Victoria Vergara

En av världens bästa surfare

Idag är Victoria Vergara, nyss fyllda 19 år, en internationellt erkänd surfare som tävlar på de bästa platserna för surfing. Hennes favorticitat är “Promote what you love instead of bashing what you hate” som fritt översatt blir “Lyft fram det du älskar istället för att angripa det du hatar“. Och är det något Victoria älskar så är det förstås surfing.

Sponsrad av Veho

Victoria är sponsrad av Roxy och Veho. Med en Muvi HD 10 monterad på surfingbrädan kan Victoria filma actionfylld surfing – just där det händer. Muvi HD 10 startas och stoppas med en fjärrkontroll och för att stå emot vatten och andra prövningar monteras kameran på brädan med en VCC-A015-FBM Flat Board Mount och undervattenshuset VCC-A010-WPC HD Waterproof Case. Sedan är det bara att filma i full HD-kvalitet och bevisa att det har hänt. För kan man inte bevisa att det har hänt så har det aldrig hänt. Det enda som inte kan garanteras är skydd mot hajattackerna utanför Reunion Island, något som oroar Victoria.

Följ Victoria och hennes framgångar på Facebook, Twitter, Instagram och Tumblr.

Images published with permission from Victoria Vergara.