HiTi P310W

HiTi P310W

HiTi P310W är en fotoskrivare med WiFi som kan skriva ut bilder direkt från smartphone. 16,7 miljoner färger, äkta optisk upplösning på 300 dpi, bilder skyddade från fingeravtryck, fukt och smuts – P310W är fotoskrivaren för den som bara vill ha det bästa.

HiTi Digital är kända för sina fotoskrivare. Skarpa och fina fotografier med äkta färger i utskrifter som skyddas mot skador. Nya P310W som lanserades sommaren 2015 är förstås inget undantag. Sublimeringstekniken som HiTi är världsledande inom ger äkta färger, som de ska vara. Sublimering innebär att till varje bildpunkt blandas just den färgen som bildpunkten ska ha. Fotografierna återges dessutom med äkta optisk upplösning, för att ge fotografiet rätvisa. Utskriften avslutas med ett skyddande lager, så kallad Overcoating, som gör att de tål vatten, fingeravtryck m m. Resultatet är inte bilder utan fotografier, fotografier som blir som de ska vara.

P310W, skriv ut trådlöst

HiTi P310W kan bland annat skriva ut bilder från en smartphone

HiTi P310W kan bland annat skriva ut bilder från en smartphone

P310W är den senaste i en rad av fotoskrivare från HiTi Digital. Skriv enkelt ut fotografier från dator eller från smarta enheter, till exempel av smartphone. Ansluten till en dator, via USB-port, är det enkelt att skriva ut bilderna – oavsett det är en PC eller Mac. Drivrutiner och programvara ligger i förpackningen. Om utskrift görs från en smart enhet så ansluts den via WiFi och sköts lika enkelt med appen Prinbiz som laddas ner gratis till iOS eller Android.

HiTi P310W är dessutom förberedd för olika storlekar av Pass-, ID- och Körkortsfoto. Med appen Prinbiz gör det dessutom att redigera bilder nästan hur mycket som helst, perfekt för exempelvis olika typer av evenemang. Utskriftsmaterial till P310W levereras i askar med 60 fotopapper och färgband för 60 utskrifter. Eftersom antalet utskrifter på färgbandet matchar antalet fotopapper så betyder det att man aldrig får slut på någon färg. Det är alltså bara att ladda skrivaren med papper och färgband så är den färdig att använda. P310W är med andra ord en fotoskrivare som är enkel att använda – i alla situationer.

P310W
P310W

Utskriftsmetod


Sublimering YMCO

Utskriftsstorlekar


10x15 cm

Upplösning


300 dpi

Antal färger


16,7 miljoner

Vattenresistenta bilder


Ja

Utskrift med vit kant


Ja*

Pass/ID-foto


Ja

Indexutskrift


Ja*

Collageutskrift


Ja*

Blanka fotografier


Ja

Matta fotografier


Ja

Skrivhastighet


47 sek

Anslutning


USB A + Micro-USB

Utskrift utan dator


Ja*

Trådlös mottagning

WiFi

PC-Link


Ja

Kortplatser


Ja**

Övrig media


t.b.d

Mått


18,6 mm x 13,8mm x 64,5 mm

Vikt


1 Kg

Övrig info


*Utskrift kan skötas via gratisappen Prinbiz och alla funktioner där appliceras således på utskrifterna.
**I skrivarens USB-port kan en dator, kortläsare m m anslutas.

Utskriftsmedia


P310W laddas med 30 st fotopapper på 10x15 och ett färgband för 60 utskrifter. Förpackningen säljs med 1 st färgband och 60 st fotopapper.

HiTi P310W