Imorgon, lördagen den 6 juni, är det inte bara Sveriges nationaldag. Det är dagen då man kan testa en racingsimulator och vinna priser från Veho! Tierp Porten drar igång med invigning. Det bjuds på rabatterade priser från bensinpumpar hos Gulf, glass till barnen, fika, korv & bröd, hjälp med kontroll av bilen – och racing i en simulator! Vinnarna i racingtävlingen kammar hem en Pebble Smartstick+, MUVI Micro actionvideokamera, ZS-2 vattentåliga sporthörlurar eller ett 8 Gb USB-minne i stål med den legendariska Formel 1-föraren Ayrton Sennas signatur.

Fyra olika priser kan man vinna i racingsimulatorn

Fyra olika priser från Veho kan man vinna i racingsimulatorn

Priser, tävling i racingsimulator

  • Med en Pebble Smartstick+ finns det alltid ström, när den som bäst behövs. Den är ett extra litet kraftaggregat, portabel energi som kan kopplas in till en smartphone, en kamera eller till exempel en handkontroll för Playstation 4.
  • MUVI Micro är en liten actionvideokamera med inbyggt batteri. Koppla ihop med datorns USB-port så laddas den, samtidigt som filmklippen tankas över för redigering. MUVI Micro har en krokodilklämma som gör att den enkelt kan fästas på kläderna.
  • ZS-2 är vattentåliga sporthörlurar. Med den smarta bygeln ramlar de inte av under träningspasset och eftersom de tål vatten så går de lika bra att använda under en regnig träningsrunda som i strålande solsken.
  • Det 8 Gb stora USB-minnet i putsat stål bör Ayrton Sennas signatur. De säljs till förmån Ayrton Senna Foundation där överskottet går till gatubarnen i Brasilien.

Från klockan 9.00 till 15.00 håller evenemanget på och efter tävlingen i racingsimulator blir det prisutdelning. Läs mer på Tierp Portens Facebooksida och Tierp Port Syd. Räkna med att bli facebookad, twittrad och instagrammad om du vinner…