Pokemon Go

En Veho Pebble Pro XT ansluten ger extra mycket ström till en smartphone.

Pokemon Go är kanske det spel som drar mest ström ur en smartphone. Spelet där man jagar de små digitala monstren  lanserades i Sverige i juli 2016 har snabbt blivit populärt och det finns både belackare och försvarare. Vad som är känt är i alla fall att det har fått många användare att ge sig ut och motionera. Och vad som också är känt är att Pokemon Go drar väldigt mycket ström ur telefonerna.

Pokemon Go + Veho Pebble = mer speltid

Men lösningen är lika enkel som bekväm. Med ett litet reservaggregat i fickan, ett externt batteri som ansluts till telefonen, så dubblas speltiden, eller ännu mer. Veho Pebble är en serie reservbatterier i olika storlekar med olika mycket kraft som är räddningen i nöden då man spelar Pokemon Go. Pebble SmartStick+ är den minsta och ger ungefär en normalladdning till en smartphone, Pebble Pro XT är den största och ger 5 till 10 laddningar, beroende på telefonens kapacitet. Pebble Pro XT är med andra ord ett supermegabatteri med maximycket extra kraft.

Alla batterier i serien Pebble är som att bära med sig en extern USB-port och fungerar därmed likadant. Batterierna laddas precis som vad som helst, flera av dem via en USB-port, och fungerar alltså som en USB-port. Anslut en smartphone till en Pebbles USB-port med den vanliga laddningskabeln och fortsätt spela ett par timmar till. Det blir alltså som att ha en USB-port i fickan, ett litet portabelt kraftverk.

Pokemon Go

Veho Pebble Pro XT är supermycket batteri till en smartphone då man spelar Pokemon Go. Det portabla batteriet får plats i en väska eller i fickan och laddningskabeln ansluts som till vilken USB-port som helst. Sedan är det bara att fortsätta spela i många timmar till.

Veho Pebble

Veho Pebble kan förstås ladda vad som helst som behöver extra ström: kameror, spelkonsoler, portabla högtalare, GPS-navigatorer och mycket, mycket mer. Produkterna finns bland annat hos Foto A-Bild:

Pokemon Go

Spelare på jakt efter digitala monster – med hjälp av en Veho Pebble Pro XT, förstås.

Spara

Spara

Spara

Spara